Frontend Developer

Hei, devaaja! Juuri sinä siellä. Nyt olisi tarjolla paikka miehelle tai naiselle, joka ei pelkää töitä – meillä niitä nimittäin riittää. Muttei mitä tahansa hommia vaan aidosti mielenkiintoisia projekteja ja asiakkaita, joiden parissa pääset kehittämään myös omaa ammattitaitoasi.

Mitä toivomme sinulta:

Erityisbonuksia, eli plussaa saat seuraavista:

Meillä saat:

Jos rooli, jossa pääset itse kehittämään toimenkuvaasi kiinnostavien asiakkaiden ja (tietysti) huippujen työkaverien kanssa houkuttaa, saatat olla etsimämme tyyppi. Ota yhteyttä, niin tavataan!

Mikä Buena?

Buena on 14 hengen markkinointiviestintää eri kanaviin tekevä toimisto, jonka sydän on digitaalinen. Vaikka olemme pieni toimisto, uskomme isoihin tekoihin. Uskomme siihen, että merkitykselliset sisällöt – oli niiden muoto mikä hyvänsä – synnyttävät tarinoita, joilla brändit voivat erottua edukseen. Tähän uskovat myös asiakkaamme, joihin kuuluvat mm. Valio, VVO, Sanoma, Rovio, Solita, Remedy, Kekkilä, Kesko ja Lejos.

Miksi meille?

Rennon työyhteisön ja kivojen työkaverien lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut, työpaikan keskeisellä sijainnilla ja kilpailukykyisen palkan. Ja kuten sanottu – omaa roolia pääsee harvassa paikassa kehittämään näin joustavasti.

Tunnistitko itsesi tai tiedätkö jonkun supertyypin, jolle homma olisi aivan passeli?

Paikka täytetään, kun sopiva ihminen on löytynyt, joten viivästelyä ei voi suositella. Laita siis hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@buena.fi ja palaamme asiaan. Tai kysy lisätietoa meiltä:

Santeri Mäkinen
Developer/Partner
+358 40 861 9338
santeri@buena.fi

Olli-Pekka Jauhiainen
Art Director/Partner
+358 40 703 0382
op@buena.fi

Buena Creative Oy
Liisankatu 19 B 8
00170 Helsinki
www.buena.fi